top of page

Kas ir Tsu.co vai Tsu;


Kas ir Tsu.co vai Tsu;

Galvena ideja par Tsu ir ta, ka saturs, kas iet uz socialajiem plassazinas tikliem pieder lietotajiem, tapec Tu par to sanem naudu no TSU! Un tas ir nepareizi domat, ka saturs (foto, video, teksti, uc), kas iet katru dienu uz Facebook, Twitter, Instagram ir saturs lietotajiem, kuri nepelna neko atskiriba no vietnes, kas pelna miljardus.

Tatad, ko TSU izdarija?

Vini izveidoja Tsu.co!Socialo tiklu, kuru raksturo tris lietas:

1. Lai pieteiktos, tev rakstiski japilnvaro citu locekli nosutot savu aicinajumu no sava profila.Lidzigi ka Tu registrejies pirmo reizi draugos.lv

2. TSU dalas ar 90% no reklamas ienakumiem ar saviem biedriem, sev paturot tikai 10%.

3. Tu sanem ari nelielu dalu no pelnas, no lietotajiem, kuri ir 5 limenus uz leju no tava profila.

Tsu.co vai Tsu plusi:

a. Tas joprojam ir parak svaigas un jauns tikls. Tatad tas nozime, ka ta ir lieliska iespeja Tev! Lai Tu iegutu viens no pirmajam iespeju nopelnit naudu un palidzet izveidot socialo tiklu, kas respekte tas lietotajus un maksa par tavu lidzdalibu.

b. TSU ir uzsacis savu darbibu loti parliecinosi, ar vairak neka 10000 apmekletaju diena, kas palielinas ik dienu par 2000 cilvekiem. c.Tiesi tapec, ka tas ir jauns tikls, ir daudz brivu lietotajvardu ko Tu vari izveleties un izmantot.

d. Registreties un iesaistities saja vietne, ir pilnigi bez maksas. Tas joprojam ir sakuma stadija un pelna ir neliela ($ 1- $ 2 diena). Ja vietne iegutu lielaku publicitati, ka daudzi ari uzskata tas notiks, tad Tev butu iespeja sanemt lielaku pelnu. Lai vai ka, bet sis ir vilciens, kura mums ir iespeja iekapt no pirmas stacijas.

Ka sakt ar Tsu.co vai Tsu;

Tas ir loti vienkarsi!

1. Ielogojies caur saiti https://www.tsu.co/Annija (tas ir loti svarigi registreties caur otru)lidzigi ka Jus uzsakat savu esamibu draugos.lv 2. Izvelieties vardu un lietotajvardu ( jus varat ievietot savu lietotajvardu vai savu atslegvardu pec brivas izveles)

3. Jus varat izplatit savu saikni ar draugiem caur Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, uc, un pastastit viniem par Tsu.co.

4. Sac uzaicinat draugus Tsu.co (ar draugiem, kas jums ir jau ir citos tiklos. Tas ir labs un atrs sakums, lai iesaistitu draugus un padaritu popularu so tiklu) kad tev ir 10-15 draugi jaturpina iegut jaunus draugus un sac augsupieladet un publicet -foto, video un veikt citas informacijas izvietosanu.

Tikai atceraties, ka ik dienu jums var but 50 jaunu draugu un uzaicinajumu.

Cik daudz es varu nopelnit? Cik daudz jus varat nopelnit tiri atkarigs no jusu iniciativas un popularitates portala.Cik daudz Jus komentejat un atzimejat draugu publicetas fotografijas un video. Ka ari, cik daudz jusu draugi noverte Jusu izvietoto informaciju un bildes. Precizu summu aprekinat nav iespejams. Bet spriezot pec statistikas datiem, Jusu ienakumi pieaugs ikdienas.

Klikskiniet tapec uz https://www.tsu.co/Annija un registrejaties un sanemiet tiesus ienakumus no si timekla vietnes, jo laiks ir nauda, un jo atrak jus busiet seit, jo labak Jums.

pieregistreties seit

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page